PUBG Betting – Svensk

Alla kan spela på PUBG turneringar. Antingen spela på en enskild spelare, en duo eller ett lag. Bets kan göra på olika esport betting sidor som man kan hitta här på Esportsonly.com. Några sportsbook sidor erbjuder också PUBG betting.

Betting på PUBG är en möjlighet att vara delaktig i spelet utan att själv vara en spelare. Att titta på turneringen kan vara spännande i sig självt. Spelar du får du också chansen att tjäna lite pengar samtidigt som du tittar på hur de digitala gladiatorerna kämpar mot varandra.

Vad är esport PUBG betting?

PUBG utspelar sig på en 8 x 8 km stor ö. Spelarna inlåter sig i en massiv match till döden på ön. Spelare kan välja att antingen vara ensamma, vara en del av en duo eller av en grupp på 4 spelare.

Spelare handlar bokstavligen om överlevnad.

En spelare börjar spelet genom att hoppa fallskärm från ett plan. Inga vapen, ammunition eller något annat har spelaren när han landar. Spelaren måste kämpa för att hitta lådor med saker han kan använda över hela ön men även ta utrustning från spelare som blivit eliminerade från spelet. Spelet slutar när alla utan en spelare eller ett lag har blivit eliminerade. Arenan krymper gradvis så att spelarna inte har något annat val än att kämpa mot varandra. En vanlig omgång varar omkring 45 minuter.

Alla kan spela på de olika PUBG turneringarna. Spela på en enskild spelare, en duo eller en grupp. Bets kan läggas på en massa olika bettingsidor. En del sportsbook sidor accepterar också bets på PUBG.  Olika betalningsalternativ finns tillgängliga på de olika sportsbook- och bettingsidorna. En del föredrar riktiga pengar över exempelvis digitala mynt som Bitcoin. Allt beror helt på ens personliga preferenser. Betting på PUBG esport är en möjlighet att vara en del av spelet utan att vara en spelare. Att titta på turneringen kan vara spännande i sig självt. Spela på matchen och få en möjlighet att också tjäna lite pengar, samtidigt som de digitala gladiatorerna slåss mot varandra.

Spelet må vara relativt nytt men det är ett värdigt spel att spela på. Det har redan hållits en första större turnering, värd 350 000 dollar. Inbjudan till turneringen hölls under 2017 i Köln, Tyskland under Gamescom. Den organiserades av ESL och Bluehole Studios. Turneringen hade 80 av de bästa PUBG spelarna. En massa av topplagen inom esport deltog. Dessa inkluderade Luminosity, Team Liquid, TSM och Cloud9. Turneringen var en stor succé och mottogs väl av både allmänheten och följdes av miljontals på nätet. Det är en indikation på att större saker kommer att komma för spelet. Det är också en indikation på att PUBG är värt att spela på.

Varför spela på PUBG? Bästa PUBG bettingsidorna?

PUBG Esports Betting_esportsonly.com

PUBG turneringen är väldigt tävlingsinriktade och spännande. Alla kan vara med i det roliga och spännande utan att ens behöva vara en riktig spelare. Spela på den här esportgen genom de här topp bettingsidorna. 

Betway Esports

Väldigt bra odds kan hittas på den här sidan. De täcker alla större PUBG turneringar. Har stor trovärdighet och är bland de mest populära esport bettingsidorna. De kommer med en bra design för många spel och uttag från sidan är väldigt snabba.

Bet365

Nya kunder hos Bet365 får bonusar. Sidan använder riktiga pengar och har blivit populär då den har en väldigt bra design och en väldigt hög trovärdighet. Snabba uttag är garanterade.

Mer om PUBG – Spela spelet

Bet on PUBG_esportsonly.com

PUBG handlar inte bara om att vara aggressiv. Det handlar också att veta när man ska hålla sig undan och när man ska slåss, de som vet detta vinner också oftast spelet. Tålamod belönas lika mycket som aggressivitet. Att springa runt och skjuta är inte det enda sättet man kan vinna på.

Innan du hoppar fallskärm ner på ön, kolla på kartan efter gula ikoner. Det är platser där det finns byggnader där det också finns en stor sannolikhet att du kommer hitta vapen.

Spelet verkar ha en preferens för en mer aktiv spelstil då detta belönas. Att vara alldeles för passiv riskerar att man förlorar de här belöningarna från spelet. Det ger också motståndaren ett större taktiskt övertag och fler tillfällen att samla på sig utrustning.

Dataspel upplevs bättre med spelljuden. I PUBG kan spelljuden vara en stor taktisk hjälp. Du hör varifrån skotten skjuts med hjälp av ljuden. Ljud från fordon, även ljud från hur andra spelare rör sig är en del av spelljuden. Dessa är otroligt värdefulla för att planera sitt spelande.

En del av ljuden kan också användas för att täcka över ens egna ljud. Exempelvis kan flygplansljud och skottlossningar användas för att täcka över ens egna ljud när man rör sig eller för att ta sig ur en svår situation utan att bli förföljd.

Spelare måste även känna till färgzonerna. Det finns en röd zon, en blå zon och en vit zon. Dessa kan hjälpa för att avgöra om en ny person kommer för nära eller går i närheten av sina motspelare.

 Den blåa zonen skapas slumpvist av spelet. Den dyker upp efter omkring 5 minuter. Alla som fångas i den zonen blir skadade, dödade och därmed har den fått smeknamnet ”blåa dödsväggen”. Det är en viktig bit av spelet som gör att det skiljer sig från andra. För att komma undan måste man hålla utkik efter den vita zonen. Det är en säker zon som man helst ska nå innan den blå zonen gör det.

Om man hamnar i den blå zonen, kommer spelaren att bli skadad. Med fullt liv kan en spelare överleva ett par minuter inne i den blåa zonen. Med låg hälsa innebär det istället att man dör. Att springa ifrån den blå zonen är möjlig med ett fordon.

En annan zon att hålla utkik efter är den röda zonen. Saker inne i den sprängs efter en nedräkning. Fly innan området bombas annars är det en omedelbar död. Om man fångas i den röda zonen kan man ta beteckning i byggnader. Det är dock en hög sannolikhet att man stöter på andra spelare som också gömmer sig i byggnaden. Undvik konflikter under den här tiden om du är obeväpnad.

Är det säkert att spela på esports spel?
PUBG Playing the game_esportsonly.com

Esport betting är en snabbt växande industrin. Esport betyder elektronisk sport. Det är en typ av tävlingsinriktat dataspel där spelare kan vinna priser genom att vinna spelen. Turneringar hålls där professionella spelare slåss och där den sista stående tar allt. De som inte kan spelare i turneringarna kan istället vara delaktiga genom att betta på sina favoritspelare eller teams.

Esport inkluderar olika genrer och spel. De mest populära är MOBA (Multiplayer online battle arena), FPS (First-person shooter) som CS:GO, DOTA 2 och LOL. Större turneringar som World Championship hålls vanligtvis på arenor. Andra tävlingar kan istället hållas på nätet eller inom ett LAN (Local area network).

Betting på esport har exponentiellt vuxit under de senaste åren.  Pinnacle har exempelvis tagit emot över 5 miljoner bets sedan 2010 för enbart esport.

Industrin växer snabbt som en följd av ett ökat intresse i onliespel. Under de senaste åren har dataspelsspelande blivit allt mer professionellt och är inte längre en slö aktivitet för ungdomar. Människor investerar i sina karaktärer och skicklighet, och spenderar timmar med att spela. De spenderar hundratals dollar för bra spelutrustning. Det är inte längre en spelkonsol och en tv längre. Esport industrin har nått mycket högre när det gäller både utrustning och upplevelser.

Många andra attraheras av att titta på spelen online. En del spel som DOTA och CS:GO har samlat enorma mängder följare. Tittande på nätet kan nå upp till 5 miljoner som följer spel och turneringen genom streamingtjänst som Twitch. Esport har verkligen bekommit en viktig industri som har en världsomfattande publik och deltagare.

Spelutvecklare, spelare och entusiaster arbetar tillsammans för att ta spelen och turneringarna till en allt högre nivå. Priser är en sådan sak, rättigheterna att skryta att man blivit världsmästare är en annan. En del priser kommer också med sponsorer. Vinsterna är också något som många vill ha, då det kan vara den senaste spelutrustningen.

Prispotterna är inte heller något att skratta åt. De kan nå upp till miljontals dollar. Totala prispotter kan nå hela vägen upp till 20 miljoner dollar.

PUBG gameplays and maps_esportsonly.com

Esport har verkligen blivit ett världsomfattande fenomen. Naturligtvis börjar människor också då att börja spela på det. Det började med skin betting. Där följare slår vad om sina skins. Dessa är dekorativa speldelar som inte påverkar skicklighet eller prestandan. De är dock väldigt åtråvärda då det inte finns så många.

Snart började traditionella bettingsidor att erbjuda esport betting. Under efterföljande år, har antalet bets ökad exponentiellt tillsammans med den ökande populariteten hos många onlinespel.

Det finns en mängd olika sätt att slå vad eller vinna inom esport betting. Det vanligaste är Money line, handikapp, totala och outright betting. I Money line, väljer personen helt enkelt mellan två sidor. Ett vad placeras på den sidan som personen tror kommer att vinna matchen. Det är också det mest traditionella sättet i betting.

Handikapp är lite mer komplext. Bookmakern kommer balansera både sidors chans att vinna. Sidan med den lägsta chansen ges ett positivt handikapp eller en fördel. Sidan med högst chans att vinna får ett negativt handikapp.  

Totalen betting är att placera bets på specifika händelser under en match, över och under en viss siffra. Bookmakern bestämmer siffran. Exempelvis placeras ett totalt bet i DOTA 2 för ett specifikt antal nummer av dödade motspelare eller i CS:GO för ett visst antal rundor.

I outright esport betting placeras ett bet på en utkomst i ett specifikt event. Exempelvis genom att placera ett bet på vinnaren av en esport World Championship eller på en viss turnering.

Är betting på esport säkert? Ja det är säkert om dina bets placeras på trovärdiga bettingsidor, på precis samma sätt som betting på vilken sport som helst.  

Följ de bästa Esports turneringarna

Finding your ideal esports bets: 

The first step in betting on esports is realising what kind of game you’re betting on. League of Legends? Dota 2? Here are some of the most popular games that people bet on:

 

New to Esports Betting?

Here’s all you need to know about how to place your first bet on any esports live match or tournament: 

Decided to finally bet?

Esports betting is a complex market. There are many things you need to understand – from the video game itself to the players to the process of betting with a site, it is a busy and massive industry.

But at the end of the day, it’s just another market. It has its vulnerabilities and its shields. In a way though, it is far different than any other industry. Once upon a time, video games were just games. Who knew that games would give birth to a whole new sport, and a whole new form of gambling? Who knew that you could profit off magic spells and fictional characters?

But alas, the industry has shaped itself- and it continues to evolve.