League of Legends Betting – Svensk

Det har blivit så mycket enklare att följa och spela på dina favorit esports teams eller spelare. League of Legends betting här på Esportsonly.com erbjuder de bästa valmöjligheterna av esport bets genom vårt stora, testade och godkända esport partners. Placera dina bets på alla League of Legends matcher och större turneringar.

Sedan dess popularitet bar växt och alltmer människor börjat spela på league of legends och med alltfler trovärdiga spelbolag på nätet som erbjuder odds för esport matcher, league of legends har blivit alltmer tillgängligt för de som tycker det är spännande att titta på professionella esport teams som kämpar för att vinna prispotter som nu uppgår till miljontals dollar.

League of Legends Betting

Trots att det är en ny form av underhållning har esport blivit en lukrativ industri, framförallt tack vare det alltväxande antalet spelbolag som investerar i industrin, med en djupdykande titt på spel som League of Legends (LoL). Som följd av den stora mängden anhängarna som det här populära spelet har, har intäkterna från annonsering, spelprodukter och live strömnings avgifter nått upp till flera miljarder dollar. Den diversifierade ekonomin av LoL esport har skapat miljonärer av tonåringar och personer i 20-årsåldern som tidigare bedömdes som ensamvargar och datanördar.

Men även om du inte är en professionell spelare kan du fortfarande ha en rättvis del av framgången genom att vara ett fan av spelet. Med League of Legends betting kan du tjäna pengar och stödja esport ekonomin samtidigt. Det är dock inte bara att välja ett lag och sätta in pengarna utan lite mer än så. Läs den här artikeln om League of Legends betting för mer information.

League of Legends Betting Sites_esportsonly.com

League of Legends Esport i korthet

När det kommer till enorma spelevenemang kan ingen slå League of Legends World Championship. Den episka tävlingen är ansedd vara den allra största av alla professionella spelturneringar i världen.

Om du vill tjäna mycket med League of Legends betting, är det här evenemangen det du bör hålla utkik efter. Tävlande lag från hela världen samlas och de olika delare inkluderar, grupp, kvartsfinal, semifinal och slutligen mästerskapet. De olika stegen hålls på olika platser över hela världen.

League of Legends Esports

Här hittar du lite statistik över tävlingen:

  • Under 2015 nådde antalet timmar som spenderades på att titta på mästerskapen 360 miljoner enbart via live streaming.
  • Prispotten som delades ut till prospelare nådde 8,41 miljoner under 2016. Mer än fyra gånger så mycket som den var 2011.
  • 36 miljoner människor tittade 2015 på världsturneringen mellan SKT T1 och K00 Tigers.
  • Det finns nästan 100 miljoner unika LoL spelare på en månad.
  • Riot Games, utvecklaren av LoL, nådde en inkomst på en miljard genom köp i spelet.

Så utöver att vara ett dataspel, har industrin både blivit så stor och inkomstbringande att den skapat en ekonomi både för tillfälliga och professionella spelare.

Registrera och placera ett bet

Innan du börjar spela på LoL, behöver du registrera på en legitim spelsida för spelet. När du väljer en League of Legends betting sida, behöver du tänka på de här faktorerna, säkerheten, hur du spelare, ryktet sidan har, erbjudanden och användargränssnittet. Till att börja med se till att sidan använder en 128-bitars Secure Socket Layer technology, även kallat ett SSL certifikat så att din personliga information är säker.

Du kan läsa om allt det på bettingsidan men du bör också titta på olika forum och läsa recensioner för att vara helt säkert. Du kanske också bör tänka på vilket land du bor i. En del sidor tillåter exempelvis spel från personer bosatta i USA. De kan dock ha blockerat stater med hårdare lagare för online betting som Delaware, New Jersey eller Nevada.

How do I Bet on League of Legends_esportsonly.com

Gåvor För Nya Spelare

De flesta hemsidorna erbjuder bonusar för sina nya kunder på deras första insättning. Det är likt en välkomstgåva till alla de som registrerar sig. Generösa bonusar kan hjälpa dig med din karriär inom League of Legends betting.

Dock kommer de här gåvorna med krav och villkor och de varierar från sida till sida.

League of Legends betting med Bitcoin

Bortsett från banköverföringar och kreditkortsbetalningar accepterar även en del bookmakers Bitcoin som betalningsmedel. Det är en ny form av virtuell valuta som kan införskaffas genom ”mining” och genom handel på nätet.

Du behöver skapa en plånbok för Bitcoin där du kan placera dem för att betala med. Men då den virtuella valutan är relativt ny, är det bara ett visst antal bettingsidor som accepterar dem som betalning. Du kan dock spara upp en del Bitcoins nu för att använda i framtiden.

Grundläggande terminologi för betting

När du väl har registrerat dig på en bettingsida behöver du lära dig några termer innan du gör ditt första bet. Se listan nedanför:

  • Bookie- Kort för bookmaker. Det är onlinesidan där de accepterar dina insatser.
  • Exotic – Andra insatser som exkluderar raka insatser.
  • Favorite – Laget som förespås att vinna.
  • Hedging – League of Legends betting på både lagen för att minimera förluster eller garantera att du gör en liten vinst på spelet.
  • Line – League of Legens betting odds på ett spelevent.

Tacksamt nog har esport bara ett par enstaka termer så du kan enkelt lära dig dem om du börjar direkt.

Huvudsakliga LoL events

LoL Worlds Championship pågår bara en gång om året, trots att det är en sådan populär turnering. Det finns dock gott om andra League of Legends turneringar där du placera dina bets under året. De är inte lika prestigefyllda som Worlds Championship men de är roliga att vara med i och de fullproppade med populära progamers.

Det var ett All-Star Event som gick av stapeln i Los Angeles under december 2015, i den turneringen fick fans rösta för de bästa spelarna som skulle representera deras regioner och skapa deras drömteam.

Håll dig uppdaterad om League of Legends professionella teams

Bortsett från spelarna prestation i spelet, finns det flera andra faktorer som kan påverka dina League of Legends bettingsvalmöjligheter. Om ett kraftfullt team ändrar sina medlemmar, kan det påverka deras prestation under en tävling.

Om du spelar på nätet, behöver du också hålla dig uppdaterad om vad som händer de individuella spelarna, deras tränare och deras team manager. Bortsett från de populära teamen måste du även hålla utkik efter lovande nybörjare och investera i dem om du upptäcker deras potential.

Sluttankar om League of Legends betting

League of Legends betting kan vara ett spännande sätt att tjäna pengar samtidigt som du stödjer spelet du älskar. Esport industrin är stor och växer så den knakar så du kommer kunna njuta av den under en lång tid framöver. Tänk dock på att betting också är en vetenskap.

Om du är ny på det hela, behöver du göra ordentliga efterforskningar om teamen och människorna bakom turneringarna. Efter att du fått kunskapen om League of Legends, är ditt nästa steg att hitta en pålitlig bookmaker med hög säkerhet, användarvänligt gränssnitt och generösa bonusar. Lycka till med din resa inom esports.

Finding your ideal esports bets: 

The first step in betting on esports is realising what kind of game you’re betting on. League of Legends? Dota 2? Here are some of the most popular games that people bet on:

 

New to Esports Betting?

Here’s all you need to know about how to place your first bet on any esports live match or tournament: 

Decided to finally bet?

Esports betting is a complex market. There are many things you need to understand – from the video game itself to the players to the process of betting with a site, it is a busy and massive industry.

But at the end of the day, it’s just another market. It has its vulnerabilities and its shields. In a way though, it is far different than any other industry. Once upon a time, video games were just games. Who knew that games would give birth to a whole new sport, and a whole new form of gambling? Who knew that you could profit off magic spells and fictional characters?

But alas, the industry has shaped itself- and it continues to evolve.