Integritetspolicy

Privacy Policy_Esportsonly.com

För att underlätta för dig är det här en översikt över vår integritetspolicy.

Vilken information samlar vi in?

EsportsOnly.com samlar enbart in den informationen som är rimliga för de funktioner som finns tillgängliga på hemsidan. EsportsOnly.com samlar generellt in tre olika typer av information:

  1. Information du ger oss aktivt (exempelvis under registreringen, tävlingar, köp eller inskickade texter);
  2. Information som vi automatiskt samlar in om din dator eller trådlösa enhet (som din IP-adress, cookie ID och andra unika enhetsidentifierare); och
  3. Information vi samlar in från tredje part, inklusive genom ditt registrerade tredjeparts sociala media konto.

Hur vi lagar sådan information:

Vi lagrar din information genom att använda alla rimliga säkerhetsåtgärder och för den tid som vi tycker är rimlig. Trots sådana försiktighetsåtgärder, finns det alltid en risk att något får otillåten tillgång till din information. Om du tror att en tredje part har fått tillgång till din information, var vänlig kontakt oss omedelbart, du hittar information om hur nedanför.

Information vi delar med tredje part:

Beroende på omständigheterna kan vi dela insamlad information med (a) rättsvårdande myndigheter eller andra om nödvändigt för att skydda eller försvara våra och andras rättigheter; (b) tredje part vi anlitat för att hantera speciella aktiviteter; (c) annonsörer eller en tredje part med vilken vi potentiellt kan bli partner med för att förse dig med mer innehåll, produkter eller tjänster; (d) affärspartners som erbjuder en tjänst eller funktion på EsportsOnly.com; ( e) inom EsportsOnly.com företagsfamilj; (f) vid händelse av en företagstransaktion; och (g) annars med din tillåtelse.

Vilken information som andra kan samla in:

Du har rätten att se, uppdatera och rätta faktiska fel i all information som kan identifiera dig personligen och som vi samlat in om dig. Du kan stoppa leveransen av kommersiella e-post meddelanden från EsportsOnly.com genom att följa instruktionerna i e-posten du fått. Du kan ha valmöjligheter om användandet av din information av tredje part som önskar leverera målinriktad information till dig. Föräldrar och förmyndare kan granska information insamlad om deras barn och begära att sådan information tas bort och/eller att ingen ytterligare information ska samlas in.

Vilka vi är:

EsportsOnly.com drivs av HLM Group. Om du har några frågor om hyr vi hanterar information, inklusive våra rutiner och våra rutiner med hänsyn till barns personliga information, kontakta oss på:

HLM Malta Ltd

The Strand,

Gzira.

Andra företasaffiliates kan samla in eller bibehålla information genom HLM sidorna.

För mer information kan du kontakta oss direkt.