Esportsspel

Den här artikeln om esportsspel handlar om att ge dig en fullständig guide för MOBA spel som Dota 2 och League of Legends. Esportsonly.com innehåller även recensioner på första-personsskjutsspel som CSGO, Overwatch och Call of Duty. För all som gillar fotboll innehåller också vår sida FIFA, Rocket League, Fortnite och PUBG vilket gör onlinespel betydligt mer spännande för dig.

 

Tävlingsspelande har funnits en ganska lång tid, oavsett om det är ett brädspel, bowling eller bara att spela ett dataspel, är målet att vara bra, bättre och bäst. En del människor är väldigt intresserade av dataspel då de sedan unga år spenderat en massa timmar på att öva med målet att bli professionella spelare. Dataspelen du hittar nedanför har utvecklats för esports där man också kan satsa pengar. 

esports games esportsonly

Dota 2 Esport:

Den första versionen av Defense of the Ancients släpptes under 2003, utvecklat från Warcraft III: Reign of Chaos som ett online flerspelarstridsaren typ av dataspel. Valve Corporation köpte spelrättigheterna under 2009 och utvecklade en mer modern version, känd som Dota 2. Det har också blivit ett av de mest inkomstbringande spelen inom esport, med flera topplag som tävlar i turneringar som The International, vilket ger dig möjligheten att chansa på Dota 2 betting.

dota 2 game esportsonly

Dota 2 spelas av två lag som båda innehåller fem professionella cyber atleter. I förberedelse för uppkommande matcher, specialiserar sig spelarna på spelpositioner som Top laner, mid laner, Jungler, Carry och Support. Baserat på sina roller hanterar varje spelare en del av kartan, övar med olika spelkaraktärer, förstår deras intressanta bakgrund som ledde fram till att de nu har sina unika förmågor och stridskunskaper som kan vara användbara på stridsfältet.

League of Legends strategi:

Den snabba handlingen i League of Legends esport utvecklades av Riot Games efter att de fått inspiration från Warcraft III modden, Dota. LOL är ett annat MOBA spel utvecklat för spelare som söker en utmanande seger kombinerat med både snabbheten och intensiteten av ett RTS med inslag av rollspelande.

När man pratar om rollspel, påminner det här dataspelen om en film, Sagan om ringen där en grupp hjältar beger sig ut på ett uppdrag att första en ring.

League of legends game esportsonly

League of Legends spelas av två professionella lag som båda består av fem spelare som tävlar mot varandra med målet att förstöra fiendens bas, Dire eller Ancient, eller motståndaren.

I förberedelse för större turneringar, måste varje spelare bemästra alla olika LOL karaktärerna som alla har en intressant historia, vilket gjort dem legendariska och det är därifrån namnet League of Legends kommer ifrån. Utöver detta måste de öva taktiskt spelande för att hjälpa deras enheter att vinna omgången.

LOL har blivit ganska populärt världen över, faktum är att det största årliga eventet att hålla utkik efter är League of Legends World Championship. Att titta genom tidigare turneringar kan ge dig en grundläggande bild av hur det kommer att gå, tillsammans med betting odds från olika spelbolag fokuserade på esport.

CSGO Esport:

CSGO esport utvecklades av Valve Corporation och Hidden Path Entertainment som ett första-personsskjutsspel och släpptes under augusti 2012. En fortsättning på Counter-Strike serien. CS är ett av de spelen som har en snabb handling som både är underhållande för professionella spelare och även för åskådare med sitt smarta spelsätt som också kräver en otrolig skicklighet och förmåga att förutse motståndaren.  Våra partners erbjuder de allra bästa betting oddsen på esportlag när det gäller hur de kommer att klara sig i turneringar, så CSGO esport är det närmaste man kan komma för att njuta av online spelande.

csgo game esportsonly

CSGO spelas av två lag, ett lag spelar som terrorister och det andra som en specialstyrka inom polisen som kämpar för kontrollen över en karta eller för att slutföra ett uppdrag. Att spela CS innebär att du måste öva ditt målskytte med olika vapen, som pistoler, hagelgevär, gevär, maskingevär och granater. Det handlar inte bara om anfall och taktiska strategier utan även att försvara en bombplats samtidigt som man detonerar bomben. Utöver allt detta måste man ha kunskap om de olika kartorna, som inkluderar Inferno, Train, Overpass, Cobblestone, Mirage, Nuke och Cache. Det finns också kartor för gisslanfritagning som Assault, Italy, Office och Militia och bombkartor som Dust, Vertigo, Thrill och Canals.

Det finns många CS:GO turneringar att hålla utkik efter som Eleague Major, IEM World Championship, ESL One och Dreamhack Masters som hålls varje år. Du kan nu använda alla dina spelkunskaper för att satsa på dina bästa esport teams. Här kommer du också hitta allt som förklarar betting odds och du kan också kika på de bästa esport betting sidorna för 2018. Välj det erbjudandet som bästa passar dig och dra nytta av de olika erbjudandena som finns.

Overwatch Esport:

Efter att Blizzard avbröt sitt ambitiösa rollspel Titan, kom teamet istället upp med ett nytt dataspel, Overwatch. Som är ett flerspelarförsta-personsskjutsspel som utvecklades av Blizzard Entertainment och släpptes under maj 2016 med ett stort fokus på lagarbete.

Overwatch esport utspelar sig under 2070, en futuristisk värld där en specialstyrka av hjältar måste återställa freden för att inspirera utforskning och modernisering. Dataspelet spelas av två lag som båda består av sex spelare vardera. Varje cyberatlet måste ta på sig olika roller som Offensiv, Defensiv, Tank och Support samtidigt som de måste bemästra de olika kartorna. Utöver allt detta måste de välja mellan olika hjältar som har olika förmågor samt underhålla publiken.

Overwatch esport event hålls under hela året och tack vare våra partners som erbjuder de bästa betting oddsen kan du också njuta av det roliga från komforten i det egna hem samtidigt som du tittar på ditt favoritsteam som spelar OW.

FIFA Esport:

Fifa esport är ett fotbollsdataspel som började som en franchise under 1993 och som nyligen har lanserat FIFA 18. Det är officiellt licensierat av International Federation of Association Football, entiteten som är ansvarig för sporten och som även organiserar och promotar olika prestigefyllda matcher som World Cup. Den mest populära fotbollssimulatorn FIFA håller även rekordet för det snabbast sålda sportspelet i historien.

FIFA esport kan spelas av två spelare som väljer vilket fotbollslag de vill ha och kontrollerar sedan spelarna via sina kontroller. Spelet innehåller riktiga fotbollsspelare, lag och turneringar som engelska Premier League och US Major League Soccer.

Den 18:de versionen har en ny animerad rörelseteknologi, där kända spelare som Christiano Rondaldo rör sig på samma sätt som han gör i riktiga fotbollsmatcher.

Call of Duty:

Call of Duty är ett FPS dataspel som utvecklades av Sledgehammer Games och producerades av Activision. Spelet har släppts i 14 versioner där den senaste är World War II som släpptes under november 2017 för Playstation, Xbox och PC.

Call of duty esportsonly

Call of Duty har hyllats för sin story, de stridande trupperna, sitt bildspråk, Zombieläge och multiplayer, faktum är att det är ett av de mest framgångsrika spelfranchisen. COD växer i popularitet medan det också ger mer valmöjligheter för spel och turneringar vilket ökar möjligheterna för dig att satsa pengar. Call of Duty betting på din favoritspelare gör onlinespelande mycket mer spännande för dig.