DOTA 2 Betting Odds

Betting odds är numeriska uttryck som uttrycks i nummerpar. De används i former av spel som esports betting.

I Dota 2 betting, motsvarar inte oddsen sannolikheterna utan är istället en ration för utbetalningarna. Odds kan uttryckas på flera olika sätt. Totalt finns det tre olika typer av odds som används inom esports betting. Som spelare är det viktigt att du känner till dem och hur de skiljer sig från varandra.

dota 2 betting odds swede

Odds är ofta skrivna i tre olika format, sannolikhet, decimal och fraktion.

 • Decimalodds

Decimalodds är det enklaste sättet att konvertera ens insats till ens vinster. De är enkla att förstå och satsa på.

Du multiplicerar din insats med oddsen. Vinsten är uträknat genom insatsen och oddsen där det motsvarar hur mycket pengar du vinner om ditt bet vinner.

 • Fraktionsodds

När du ser odds representerade av två nummer, skilda med ett snedstreck är det fraktionsodds du ser. Fraktionsodds kan räknas ut ganska enkelt. Nämnaren är storleken på din insats och täljaren är din vinst.

För att räkna ut din vinst, lägg till nämnaren till täljaren. Så om ditt bet vinner, kommer du att gå ut den maximala summan som din insats kan ge.

 • Implicerad sannolikhet

Implicerad sannolikhet är ett sätt att konvertera odds till procent.

Det motsvarar sannolikheten för att ditt bet kommer att vinna. Det är emellanåt osäkert och det är också anledningen till varför det sällan används.

För att räkna ut en avkastning på sannolikhetsodds, dela oddsen med 100. När du väl får ditt svar i decimalform, multiplicera dem med din insats för att räkna ut avkastningen.

De bästa DOTA 2 betting plattformarna erbjuder odds antingen som fraktionsodds eller decimalodds så att du enklare kan förstå dem. Exempelvis kan ett decimalodds på 4.00 också skrivas som 3/1. Det antyder att du kommer att få 6.00 om du gör en insats på 2.00.

Ursprung och historia

Ordet odds användes första gången under 1500-talet. Det betyder att det har används innan sannolikhetsteorin utvecklades.

Under de dagarna, Cardano, en 1500-tals polymath visade hur effektivt odds kan vara som en ration mellan ovälkomna och välkomna utkomster. Fraser som tio till en användas ofta för att beräkna risker.

Vilket visar att chansen att något ska hända uttrycks genom en ration av fördelaktiga scenarier i det totala antalet möjligheter.

placing dota 2 bets swede esportsonly

Hur man satsar på DOTA 2

 • 1. Hitta en licensierad och registrerad DOTA2 sportsbook.
 • 2. Skapa ett konto på din valda sida.
 • 3. Hämta din välkomstbonus.
 • 4. Känn till hur DOTA2 spelas.
 • 5. Samla fakta inför framtida matcher.
 • 6. Studera statistiken på de ledande lagen.
 • 7. Läs de senaste nyheterna och trenderna inom DOTA2.
 • 8. Satsa klokt.

Varför satsa på DOTA2

Partnersidor som erbjuder de bästa DOTA2 betting odds

Många sidor på nätet erbjuder esports betting för större onlinespel som DOTA2, COD och CSGO. Det är dock inte alla som är legitima och många av dem erbjuder bara en sorts odds för varje match.

Utöver det är det många betting plattformar vars verksamhet inte är laglig. Så de begränsas inte av lagar och regleringar. Med andra ord är de fria att stjäla dina pengar och skins när de känner för det.

För att undvika att bli bedragen av bedrägerisidor på nätet och för att välja mellan olika bettingval, registrera dig på en sportsbook som har följande funktioner, säkerhet, pålitlig, olika utbetalningsalternativ, licensierad och reglerad, tillgänglig, med välkomstbonusar och en dygnet-runt support.

De måste även kunna erbjuda mer än två olika betting odds och flera olika betting typer.

På en del sidor kan du spela för pengar och skins, men de erbjuder enbart konventionella betting odds och typer. En del sidor kan verka säkra men erbjuder inte fria spel.

Betting plattformen som du väljer måste inte bara vara reglerad och licensierad utan även vara flexibel, användarvänlig, kundvänlig och pålitlig.

Dessutom måste den ha en sektion för betting odds och esport nyheter och trender. En målsektion och betting odds sektion kan hjälpa dig att göra vinnande vad.

Betway

Betway dota odds_EsportsOnly

Betway tillhandahåller en otrolig täckning på esport turneringar och nyheter. Du kan också hitta virala videor som är esport relaterade på hemsidan. De är alltid uppdaterade med de senaste nyheterna om DOTA2.

Betways speciella esportblog innehåller DOTA2 artiklar. Dessa artiklar kan hjälpa dig att få fakta på toppspelare och lag.

Den bästa funktionen är deras betting valmöjligheter. Det finns gott om dem. Du kan gå för max bet, all in, the underdog, Asian handikapp, first blood bet, satsa på laget som först dödar 10 motståndare och mycket mer.

Det finns också en speciell tavla där du satsa om DOTA 2 kommer att vara med i vinterolympiaden 2030.

Fördelar:

 • Betway är licensierat och reglerat
 • Erbjuder flera olika bettingvalmöjligheter och odds
 • Erbjuder säkra betalningsmetoder
 • Sidan är användarvänlig och tillgänglig
 • Få 10 euro efter att du skapat ett konto
 • Standardkonto kan få premium erbjudanden.
 • Oddssektionen kan anpassas.

GG.bet

GG.bet är en relativt ny sportsbook. Men har fått ett växande antal medlemmar. Likt Betway är GG.bet en licensierad betting plattform. Den är registrerad på Curacao som ett egaming betting företag.

Du kan nå GG.bet genom antingen en dator eller mobil enhet som en bärbardator eller mobiltelefon. Ladda ner GG.bet appen på antingen App Store eller Google Play så att du kan spela när du själv känner för det.

Fördelar:

 • Ger bort en massa gratiskoder för bonusar.
 • Tillgänglig över hela världen utom Antarktis.
 • Du kan välja mellan en stor varitet av betalningsalternativ när du sätter in och tar ut pengar.
 • GG.bet erbjuder flera olika odds för varje DOT2 match på sin hemsida.

Pinnacle

Pinnalce dota 2 betting odds esportsonly

När du besöker hemsidan för den här sportsbooken, kommer det första du ser och beundrar att vara deras betting plattform. Den är svart, kundvänlig och enkel att använda.

Allt finns där på hemsidan.

Allt du behöver känna till och veta innan du börjar satsa kan hittas med ett klick. Du behöver inte djup dyka för att hitta det du letar efter på Pinnacle Sports.

För att se oddsen för en match, logga in eller registrera dig. För att placera en insats omedelbart efter registreringen, hämta din välkomstbonus, kolla oddsen, välj en match och satsa.

Fördelar:

 • Att skapa ett Pinnacle Sports konto är enkelt. Fyll in dina faktureringsuppgifter, välj ett betalningsalternativ, väl användarnamn och lösenord och du kan göra en insättning och satsa.
 • Pinnacle Sports erbjuder live betting för The International. TI är den största årliga DOTA2 turneringen i hela världen.
 • Likt de tre ovanstående erbjuder den här bettinghemsidan olika typer av bettingodds och valmöjligheter.
 • Du kan ta ut dina vinster genom flera olika betalningsalternativ.
 • Pinnacle är registrerat på Malta. Licensen är en Class II Gaming license utfärdad av MGA som täcker esport betting.

Lägg till din rubriktext här

Rivalry är en nykomling inom esport som DOTA2, Overwatch och Call of Duty:WW2.

Människor som är nya inom esport betting brukar välja den här bookmakern då registreringen är gratis här. Du kan börja spela utan att göra någon insättning alls. Dessutom är Rivalrys hemsida användarvänlig och den mobila plattformen är fri att installera.

Varje sektion erbjuder en nybörjarvänlig förklaring. När du håller musen över en ikon dyker en liten rutan upp som förklarar allt om det.

Bonusarna och erbjudandena är en annan älskad del för nya spelare. Genom att hämta din bonus kan du spela på en match och använda fria pengar. Det är rekommenderat för nybörjare att börja med konventionella val med detta.

Fördelar:

 • Det finns många erbjudanden, belöningar och bonusar hos Rivalry.
 • Minsta insatsen är 0,50 dollar.
 • Rivalry är licensierad av Isle of Man Gaming Supervision Commision.
 • Få 1.5 dollar helt fritt efter registreringen.
 • Du kan få upp till 350 dollar helt gratis från deras bonusar.
moew about dota 2 odds esportsonly

Mer om DOTA 2 betting odds

Inom esport är det dina val som bestämmer om du kommer att vinna eller inte. Tur är bara en liten del av det hela.

Att tjäna pengar är inte enkelt, även inom spel. Det finns dagar då du kommer att tjäna stora summor och andra där du förlorar allt du har.

Enbart en del spelare gör vinster regelbundet. Det är spelarna som samlar ihop all fakta och väger dem mot varandra. För att bli en av dessa måste du överkomma en del svårigheter inom esport betting.

Listan nedanför visar ett antal problem som kan dyka upp när du väljer en match att satsa på.

 • Betting odds visar inte alltid sannolikheten att ett lag vinner.
 • Gå all-in är frestande. Men om ihåg att du kan förlora alla dina vinster om du gör det.
 • Att försöka vinna tillbaka sina förluster är vanligt. Det är därför många också förlorar allt i slutändan om de inte är försiktiga och kan kontrollera sig själva. Du behöver veta när det är dags att sluta om du vill kunna börja spela.
 • En del spelare glömmer bort att kolla oddsen innan de satsar på en match. Något som helt missar betydelsen av att värdera sannolikheter mot varandra.
 • Det kan vara spännande att satsa på alla matcher. Gör det inte. Du måste istället vara klok, tänk på betting odds innan du börjar satsa.
choosing the best dota odds esportsonly

Är det enkelt att välja betting odds?

Att hitta värde inom betting odds är det optimala sättet att tjäna på esports betting. Om du enbart är en spelare, är de det enda sättet att tjäna pengar från den här industrin.

Generellt är det enkelt att välja betting odds. Det enda du behöver göra är att kolla oddssektionen och anpassa den för hur du väljer odds och välja ett av dem.

Många spelare använder betting odds inom spelande. Självklart tenderar de då att satsa på laget med den största sannolikheten att vinna, och det måste du också göra. För att vinna är anledningen varför odds uppfanns från första början.

Esport betting har funnits i decennier. Redan i oktober 1972, hölls den första esport matchen vid Stamford Universitet för ett spel som kallas Spacewar.

Idag har esport blivit en lukrativ industri. Miljoner av människor tjänar på det. Stora spelbolag börjar även upptäcka det och tittar på alla populära dataspel som finns som DOTA2 och COD. Något som ger möjligheter, betting odds och valmöjligheter för både spelare och erfarna spel entusiaster.