Bästa Esport Bettingsidorna

Med den ultimate guiden för betting, Esportsonly ger dig möjligheten att hitta de allra bästa bettingsidorna som finns. Nästan alla spelvarumärken har börjat expandera in i den spännande esport världen. Utöver detta har den konstanta tillväxten spridit sig till marknaden i Europa, USA och Asien. Våra samarbetspartners inom Esport betting ger även de bästa esport oddsen för de största esport turneringarna. Många av våra partners inom esport betting baserar sina odds på statistiken från de olika teamen, de största inkomsterna och på vilket lag som flest människor satsar på. Valet av esport bettingsidor som erbjuds ger dig möjligheten att spela på esportsspel som League of Legends, Dota 2, Counter-Strike, Call of Duty, PUBG, Fortnite, Starcraft II och många andra.

Bästa esport bettingsidorna 2019

Oavsett om du är ett esports fan eller helt ny inom spel, kan vi hjälpa dig att snabbt komma igång om de senaste spelen, uppdateringar från teamet, de senaste nyheterna, evenemang och de bästa esport bettingsidorna där du kan spela på din favorit esport turnering.

Det finns flera olika faktorer som du bör tänka på när du väljer den bästa esport bettingsidan.

Hur säker och trovärdig är hemsidan? Att registrera sig hos en partner genom Esportsonly.com kommer utan tvekan att ge dig sinnesfrid över att du valt att spela genom en skyddad plattform. Utöver detta erbjuder vi även dig de allra bästa oddsen som du kan hitta.

Våra partners erbjuder en effektiv kundtjänst som du kan kontakta om det uppstår ett problem med ett bet eller om du har några andra frågor.

Sidan har några av världens mest kända bettingsidor som erbjuder ett stort utbud av erbjudanden och bonusar med fördelaktiga odds på dina bet, både för lojala spelare och nya sådana. Gå igenom några av de spelbolagen som ger dig en riktigt spännande spelupplevelse. Oavsett vart du befinner dig i världen, kan du spela på dina favoritteams och på elektronisk sport. Genom att klicka på ”spela nu” kan du bli medlem på våra samarbetspartners sidor och fortsätta din väg mot esport och betting. Om det här låter bra, fortsätt då att läsa för att förstå mer om den fantastiska världen som esport trots allt är.

Vadslagning

Den vanligaste typen av vadslagning inom esport är att satsa på en viss utkomst i en match. Genom att veta mer om spelen, de tävlande lagen, esport spelarna och olika bettingtyper kommer ge dig en större möjlighet att gissa utkomsten i de olika esport turneringarna.

En bra början, innan du börjar betta, är att förstå och att bekanta sig med hur betting fungerar så att du kan jämföra det enorma utbudet av spel som finns online och få en ide om hur oddsen fungerar. När du väl börjar känna dig självsäker om ditt spelande, dela upp dina vad genom flera av våra samarbetspartners för att få den allra största avkastningen.

Håll även ett öga på hur ett team spelar för att undvika att ett bra bet senare blir ett dåligt. Håll även koll på olika förändringar inom teamet som kan påverka resultatet. Se helt enkelt till att du gör din hemläxa, planering och efterforska allt du kan innan du försöker att gissa utkomsten.

Esport betting är relativt nytt på marknaden även om dataspel har funnits ett rätt bra tag. Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna, våra partners sidor, de populäraste spelen med de bästa erbjudandena som finns. Så vad väntar du på? Börja med att placera ett bet på de olika spännande esport turneringarna.

Find Your Ideal Esports Game To Bet On_esportsonly.com

Allt du behöver känna till

Marknaden för betting har spridits ordentligt sedan den först introduceras. Från spelande till att se vem kommer vinna olika tv-program till huruvida Barcelona kommer att vinna sin nästa fotbollsmatch, har industrin vuxit och utan att det verkar finnas något slut på det. Tvärtom verkar esportens framväxt ha blivit nästa stora framgång, med esport betting.

Riktigt duktiga spelare har gått med i den globala konkurrensen för att kunna spela League of Legends turneringar och även Dota 2 tävlingar. Och det finns ingen som pekar på att det kommer att sluta. Esport industrin har genomgått en massiv tillväxt under de senaste fem åren med en otrolig tillväxt när det gäller antalet spelare redan under 2010. Som följd har stora företag börjat investera för att sponsra både spelare och teams över hela världen. Något som även bettingindustrin har gjort och esport betting, trots att det fortfarande är relativt nytt, växer nästan lika snabbt som esporten gör.

Compare the best Esports Beting sites_esportsonly.com

Är det lagligt att spela på Esport

Spel och dobbel har alltid haft ett dåligt rykte. Många länder har förbjudit det medan andra har accepterat det med bokstavligen öppna armar. De flesta länderna som blockerat normalt spel, blockerar inte spel och dobbel på nätet, även om en del gördet.

Med det stora antalet sidor som erbjuder de som sysslar med esport betting och ett allt större antal människor som är villiga att spela, börjar det bli lite kontroversiellt när det gäller betting på nätet.

Frågan kvarstår: är det lagligt?

Rent tekniskt är det i de flesta staterna i USA inte lagligt. Du kan dock fortfarande spela på sidor som inte är baserade i USA. Esport betting är enbart lagligt i en del stater som Nevada, New Jersey och Delaware. Länderna där esport betting är lagligt eller legaliserat är de följande:
Spanien, Taiwan, Australien, Japan, Storbritannien, Korea, Nya Zealand och Macau.

Ett land måste både legalisera casinospel och oddsspel på nätet för att esport betting ska kunna betraktas som lagligt. Lagligheten av esport betting är ett ständigt återkommande ämne där några länder där det är olagligt, i framtiden kan legaliserar det.

Det är dock inte slutet på kontroversen.

Stora spelbolag står inför ett stort problem, de flesta som är attraherade av esport är minderåriga, vilket innebär att de inte lagligt kan spela, oavsett om det är på nätet eller inte.

Spelbolagen försöker att hitta en väg kring detta men äldre spelare verkar kunna rädda industrin.

Bortsett från allt detta, är det svårt att vinna spelarnas förtroende så att de spelar då många esport sidor upptäckts vara bedrägerier. Något som skadat spelarnas lojalitet men det är enklare än vad man tror att hitta en riktig bettingsida på nätet om man vet vad man ska leta efter.

Då det fortfarande debatteras om esport betting laglighet men både bettingsidorna och de som spelar, hoppas staten ska göra det lagligt.

Då esport betting kan ge den spelande världen ett helt nytt spelsätt.

Deposit Payment Options_esportsonly.com

Med allt sagt, anledningen till varför du börja syssla med esport betting

Först och främst är esport betting en växande marknad.

Esport betting industrin är relativt ny. Något som innebär att det finns en del kryphål i systemen som du kan upptäcka, strategier som kan hjälpa dig att vinna. Bortsett från detta kommer du att med din investering i detta ge dig en större insikt i hur allt fungerar.

Och om du har ett företag, kan du sponsra en dataspelsturnering för att öka synligheten på tjänsten du tillhandahåller. Då människor attraheras av nya saker kan det vara något att dra nytta av.

Spela för att det är kul

Precis som när man introducerade fotboll och basket är esporten här för att stanna och det gäller även för de som vill betta på det. De flesta spelar på olika matcher för att de tycker det är kul och för att det är underhållande.

Att titta på när någon spelar kan ge dem en adrenalinkick, men ingen kan ge en större kick än att titta på när någon spelar där man har något att förlora. För att inte tala om möjligheten att säga till någon annan efteråt ”Vad var det jag sa?”.

Betting branschen kan vara en seriös investering

Om det inte är helt klart, kan du tjäna pengar genom att placera rätt bet.

Att spela på turneringar är en investering du borde vara villig att göra. Det kan ge människor en stor avkastning, enbart genom att titta på när en dataspelskaraktär kämpar mot andra. Ett ganska enkelt sätt att investera men som också kan vara väldigt gynnsam.

Sign up to your favourite esports event_esportsonly.com

Så hur hittar man det ideala esports bettet?

Det första steget när man spelar på esport är att upptäcka vilket spel man vill satsa på. League of Legends? Dota 2? Här nedanför hittar du några av de mest populära spelen som människor spela på:

 • • Counter-Strike: Global Offensive
 • Overwatch
 • Dota 2
 • Call of Duty
 • League of Legends
 • FIFA
 • Heroes of the Storm
 • Rocket League
 • World of Tanks
 • Smite
 • Hearthstone
 • StarCraft II

Olika spel har specifika sätt att spelas på och därför är det också olika sätt att satsa på de olika spelen.

Betting odds on esports matches_esportsonly.com

Nästa steg är att hitta en bookmakersida online

Observera att den högsta prioriteten är att välja en trovärdig och säker sida. Bedrägerier upptäcks lite varstans och det är viktigt att välja en bookmaker som du kan lita på.

Det finns gott om betting plattformar tillgängliga på nätet och som enkelt hittas med en Google sökning. Några är stora och specialiserar sig på ett specifikt dataspel, medan andra är mer diversifierade och kan även erbjuda möjligheten att spela på vanlig sport. Du kan vara lite äventyrlig och spela på olika sidor, men kom ihåg att säkerheten på betting plattformen är något du ska titta på innan du registrerar dig.

Innan du klickar på en betalningslänk på någon plattform, läs några av användarnas recensioner om sidan för att vara säker på att den är legitim. Du har troligtvis blivit lärd att aldrig döma en bok efter sitt utseende men det är nästan alltid enkelt att upptäcka en falsk sida genom dess design. Det finns även större sidor som har en dålig design men de allra flesta av de största och mest trovärdiga sidorna attraherar ofta sina kunder med en fantastisk design.

Läs på om de olika företag och fråga dina vänner om rekommendationer. Förlita dig inte på hörsägen utan se till att du själv gör en noggrann kontroll. Falska sidor brukar oftast ge de flesta spelare en del undermedvetna varningssignaler.

All betting plattformarna erbjuder även bonusar för betting på esport event och matcher. De här bonusarna är erbjudna som välkomstgåvor och finns tillgängliga att använda en gång och inte mer, då man gör sin första insättning. De olika bonusarna kommer i olika former och storlekar och används för att attrahera spelare att välja deras sida över konkurrenten.

De här bonusarna ska man dra nytta av och kan påverka huruvida du kommer att vara lojal mot en viss sida eller inte.

Men hemligheten är att du inte ska vara lojal mot endast en sida

Om du är seriös och vill tjäna på esport betting, kommer du att behöva mer än en sida. Känn till de mest trovärdiga sidorna och lägg bet på två åt gången, eller tre om du känner för det.

Men överdriv det inte.

Om du spelar på tio sidor samtidigt, kommer du antingen att bli rikare än Steve Jobs eller hemlös och svältande. Spela inte på mer än fem sidor åt gången om du nu inte rest i tiden och sett utgången av varje spel. Spelande är en risk och det får man inte glömma bort.

Efter du registrerat dig på en bettingplattform, välj en match och ett team

Det finns en del saker att tänka på innan du väljer ett team att hålla på utöver personliga preferenser då du satsar pengar på det.

Undersök och jämför de olika teams och spelarna som finns och se hur duktiga de är på dataspelet de tävlar inom. Gör en ordentlig undersökning och lämna dina personliga prefenser bakom dig.

Titta igenom vinnarhistoriken för de spelare du funderar på och jämför detta mot deras rivaler. Har de vunnit fem gånger mot sin fiende? Är motståndarlaget duktigare än det du spelar på? Oddsen för betting på esport matcher och att vinna ska vara något du alltid tänker på, likväl som dina mål. Välj en spelare att satsa på som har en övervikt mot sin motståndare och du ökar dina chanser markant.

När du väljer ett team, försök att undvika de stora teamen som alla spelar på.

Esport matcher är oförutsägbara och du vill inte vara en i massa. Att välja samma team som alla andra utan att själv undersöka det kan enkelt slå tillbaka.

Med det sagt vill du inte heller välja helt okända heller.

Vänta tills de nya teamen etablerat sig innan du placerar några vad på dem. Kom ihåg vårt tidigare tips? Läs på om spelarnas historik innan du väljer att lägga ett bet. Det kan du inte göra om spelaren inte har någon historik.

Ditt valda team måste även kunna samarbete med varandra. Välj ett lag som arbetar i en perfekt harmoni som består av spelare med olika styrkor och svagheter. Du bör hålla dig borta från lag som precis fått en ny spelare eller förlorat en. Något som kan göra att de inte alls spelar lika bra.

Efter att du undersökt teamen, bör du titta närmare på oddsen.

Oddsen på esport matcher

Innan du satsar dina pengar på ett team, är det viktigt att du förstår oddsen. Beroende på om oddsen för teamet du spelar på kan du antingen göra en stor vinst eller stor förlust.

Exempelvis kan ett team som har ett odds på 1.50 och ett annat ha 2.50. Om du då satsar 15 dollar på the första laget och vinner, kan du multiplicera 1,5 och 15 för att se hur mycket du har vunnit. Något som visar att du får 22,50, vilket betyder att du gör en vinst på 7,5. Om du istället placerat dina pengar på det andra laget med 2.50 i odds, skulle du ha vunnit 37,50 och gjort en vinst på 22,50 istället för 7,50.

Så varför placerar då någon sina pengar på laget med 1,50 i odds och inte det med 2.50?

Här finns en annan faktor, nämligen att desto högre odds, desto lägre chans har laget att vinna. Det gör att det blir svårare att välja, ska du satsa på det förlorande laget och hoppas på turen?

Ibland kan det vara värt det, låt oss förklara.

Matcher inom esport är väldigt oförutsägbara. För att få ut det mesta av dina valmöjligheter inom betting, borde du satsa på det vinnande laget större delen av tiden men inte helt ta bort det förlorande laget från din lista. När du inte kan hitta någon information om ett lag, kan det vara ett perfekt tillfälle att ta en risk.

Äntligen bestämt dig för att spela?

Esport betting är en komplex marknad. Det finns mycket du måste förstå, från själv dataspelet till de olika spelarna och själva processen av att spela på en sida, det är en växande och massiv industri.

Men det är bara en annan marknad likt andra. Den har sina svagheter och styrkor. På ett sätt är den dock annorlunda från andra industrier. För en gång i tiden vara dataspel bara dataspel och ingen kände till att de spelen skulle ge upphov till en helt ny sport och en helt ny form av spelande. Vem visste att man skulle kunna tjäna pengar på magiska besvärjelser och påhittade karaktärer?

Follow the Best Esports Tournaments

Finding your ideal esports bets: 

The first step in betting on esports is realising what kind of game you’re betting on. League of Legends? Dota 2? Here are some of the most popular games that people bet on:

 

New to Esports Betting?

Here’s all you need to know about how to place your first bet on any esports live match or tournament: 

Decided to finally bet?

Esports betting is a complex market. There are many things you need to understand – from the video game itself to the players to the process of betting with a site, it is a busy and massive industry.

But at the end of the day, it’s just another market. It has its vulnerabilities and its shields. In a way though, it is far different than any other industry. Once upon a time, video games were just games. Who knew that games would give birth to a whole new sport, and a whole new form of gambling? Who knew that you could profit off magic spells and fictional characters?

But alas, the industry has shaped itself- and it continues to evolve.