Ansvarsfriskrivning

Disclaimer_Esportsonly.com

Vi erbjuder esports nyheter, artiklar och spelstrategier. EsportsOnly.com recenserar och annonserar utvalda eller anslutna esports operatörer men tillhandahåller inte online esportsspelande då vi inte är en operatör. Gällande innehållet som du läser på EsportsOnly.com, var medveten om att det är upphovsrättsskyddat material och att allt användande utan vår skriftliga tillåtelse på EsportsOnly.com är en kränkning av upphovsrättslagen och av upphovsrätten. Som följd av det faktum att operatörer ofta gör förändring när det gäller deras information, erbjudanden, regler och riktlinjer utan förvarning kan vi inte garantera vare sig korrektheten, gångbarheten eller att informationen är komplett på den här hemsidan. Av dem anledningarna kan information som visas på den här hemsidan vara felaktig eller föråldrad. Inget på den här hemsidan ska tas som professionell rådgivning eller rekommendationer och vi exkluderar alla framställningar och garantier som rör innehållet på den här sidan.

Som följd är EsportsOnly.com inte ansvarig för några fel som finns i innehållet och vi reserverar rättigheten att göra förändringar i alla texter, länkar, bildmaterial eller erbjudanden som finns listade på vår sida utan förvarning. EsportsOnly.com rekommenderar att du dubbelkollar med operatörens hemsida så att alla felaktigheter kan undvikas.

Se även till att du kontrollerar lagstiftningen i ditt område innan du registrerar dig och börjar spela på några esports operatörer som vi annonserar för eller är anslutna till. Online spel måste vara lagligt i din stad, stat, region eller landet du bor i och du måste vara lika gammal som lagen föreskriver och betala alla skatter i landet du bor i. EsportsOnly.com vill också vädja till dig att vara ansvarsfull när det gäller ditt online spelande och att respektera alla lokala och nationella lagar i det område där du spelar eller kommer att spela.

EsportsOnly.com delar i den här guiden information och åsikter om specifika online esports operatörer så väl som online esportsindustrin som helhet. Om du väljer att använda informationen för att börja spela på en eller flera online operatörer (inklusive de online operatörer vi länkar till), är det ditt val att göra. Att spela på en online operatör är ett personligt val som spelaren kommer behöva ta fullt ansvar för. Du bekräftar att du förstår möjligheten att du kommer att förlora en del eller alla dina pengar som du spelar med. Du bekräftar också att EsportsOnly.com inte är ansvarig för dina förluster. Som följd är alla dina förluster som uppkommer när du spelar på någon av operatörerna ditt ansvar och inte EsportsOnly.coms ansvar, eller något annat företag eller leverantör som är ansluten med EsportsOnly.com.

Under inga omständigheter kommer EsportsOnly.com vara ansvarig för skador oavsett dess natur eller några skador oavsett ursprung, inkluderande men inte begränsat till, de skador som uppkommer av förlorad förtjänst, förlust av kontrakt, goodwill, data, information, inkomst, förväntat sparkapital, affärsrelation oavsett om du blivit informerad om möjligheten att sådana skador kan uppkomma från eller i anslutning med användandet av den här webbsidan eller länkade sådana.

Genom att använda den här hemsidan accepterar du det ovanstående och uppfattar dem som rimliga. Använd inte den här hemsidan om du inte accepterar detta eller inte finner det ovanstående som rimligt.

Om någon punkt i den här ansvarsfriskrivningen upptäcks vara omöjlig att upprätthålla under gällande lagstiftning kommer det inte påverka resten av vad som är skrivet i ansvarsfriskrivningen.